ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE

Mallistoihin – RAMSIGN Posliiniemaloidut Kyltit

Metropolitan-Mallisto

Metropolitan-Mallisto

1800-luvulla siniset emalikyltit olivat ensimmäisiä massavalmistettuja kylttejä, ja ne olivat laajassa käytössä koko Manner-Euroopan alueella. Sininen Metropolitan-mallistomme on valmistettu tätä arkkityyppiä huolellisesti jäljitellen. Autenttinen ja elegantti Metropolitan on suosituin mallistomme.
Engelhardt-Mallisto

Engelhardt-Mallisto

Tanskalaiseen muotoiluperinteeseen perustuva Engelhardt on rohkein ja persoonallisin mallistomme. Se juontaa juurensa tuotteliaaseen tanskalaiseen arkkitehtiin ja muotoilijaan Knud V. Engelhardtiin (1882-1931), jonka uraauurtava typografiamuotoilu on jättänyt pysyvän jäljen.
Highlander-Mallisto

Highlander-Mallisto

Kykymme jäljitellä alkuperäisiä yksityiskohtia, joita 1800-luvun posliininen emalikyltti sisälsi, tekee Highlander-malliston muotoilusta yhden historiallisesti tarkimmista ja hienostuneimmista.
Arrowhead-Mallisto

Arrowhead-Mallisto

Puutalojen ja metsämökkien inspiroimana suunnittelimme Arrowhead-malliston luonnon harmonia mielessämme.
Lighthouse-Mallisto

Lighthouse-Mallisto

Tanskan pohjoiskärjessä sijaitsee Skagenin kunta. Tästä pienestä kalastajakylästä tuli kuuluisa taiteen keskus. Lighthouse-malliston posliiniemaloitujen kylttien arkinen käsinkaavattu kirjoitus sekä alkuperäinen punamullan väri herättävät henkiin tämän vaikutusvaltaisen merenrantayhteisön intiimin ja eloisan tunnelman.
Ovikyltit

Ovikyltit

Käsinkaavattuja posliiniemaloituja kylttejämme on saatavilla monessa eri mallissa, ja ne ovat sekä käytännöllisiä että visuaalisesti viehättäviä.