ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Engelhardt-Mallisto

Muotoilu 

Tanskalaiseen muotoiluperinteeseen perustuva Engelhardt on rohkein ja persoonallisin mallistomme. Se juontaa juurensa tuotteliaaseen tanskalaiseen arkkitehtiin ja muotoilijaan Knud V. Engelhardtiin (1882-1931), jonka uraauurtava typografiamuotoilu on jättänyt pysyvän jäljen. Vuonna 1927 Engelhardt esitteli innovatiivisen kylttikonseptin Gentoften kunnassa Kööpenhaminan pohjoispuolella. Engelhardt suunnitteli sekä talonumeroita että katukylttejä ja kehitti yhtenäisen, intiimin kielen yksityisen ja julkisen välille. Nykypäivänä tämä uniikki ja vankka kirjoitusasu luonnehtii tätä yhä rauhallista asuinaluetta. 

 Osta Engelhardt-talonumero

Yhteensopivat materiaalit

Engelhardt-kyltti täydentää laadukkuudellaan materiaaleja kuten lasi, metalli ja viimeistelty betoni. Teollinen mutta viimeistelty Engelhardt-mallisto tasapainottaa funktionalistista modernismia perinteisellä käsityöllä. Vankka kirjoitusasu on samaan aikaan sekä nostalginen että nykyaikainen. 

Osta engelhardt-osoitekilvet 

Engelhardt-kyltin käyttökohteet 

Loft-asunto. Avara huonesuunnittelu, kattoon asti ulottuvat ikkunat ja näkyville jätetyt putkirakenteet: urbaanista loft-asunnosta on tullut luovan uudelleenkäytön määritelmä. Urbaanien loft-asuntojen tavoin Engelhardt-kyltti herättää teollisen historian henkiin mutta sopii täydellisesti myös nykypäivään. Engelhardt-kyltti on upea sekä ulko- että sisätilojen sisustuselementtinä, ja se voidaan yhdistää saumattomasti tyylikkääseen remontoituun tilaan.

Moderni talo. Modernistinen liike loi uutta estetiikkaa, joka koostui puhtaista linjoista ja koristeettomista arkkitehtisista yksityiskohdista. Engelhardt-malliston mustavalkoinen väriyhdistelmä sointuu yhteen minimalistisen herkkyyden kanssa. Samalla Engelhardtin helposti tunnistettava fontti tarkoittaa sitä, että kauniisti muotoiltu talonumero ja osoitekilvet eivät ole ikinä kylmiä tai persoonattomia.

Porraskäytävä. Engelhardt-numero tarjoaa monikerroksiseen asuintaloon selkeän opastejärjestelmän. Kylttejä voi käyttää merkitsemään kerrokset, ja numerokyltit voi asentaa hissiä vastapäätä, portaiden juurelle tai oveen.

 Osta engelhardt-nimikyltit

Miksi mallistomme on upea

Engelhardt omisti kirjaimellisesti sydämensä muotoilulleen. Engelhardt-mallisto toimii esimerkkinä muotoiluarvoillemme: materiaalien tehokas käyttö, käsityöläisyys ja tarkka silmä perinteelle. Kuten Engelhardtin muotoilu, persoonallinen talonumero ja katukyltti kestävät aikaa ja sisältävät elinikäisen takuun. 

Mikä on sinun muotoiluideasi?

Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilvet taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu.