ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Metropolitan-Mallisto

Muotoilu 

Metropolitan-mallistossamme yhdistyvät käsinkaavattujen emalikylttien pitkä valmistushistoria sekä nykypäivän muotoilu. 1800-luvulla sininen emalikyltti oli ensimmäisiä kylttejä, joita valmistettiin massatuotannolla ja käytettiin laajasti koko Manner-Euroopan alueella. Sininen Metropolitan-mallistomme on suunniteltu tätä arkkityyppiä huolellisesti jäljitellen. Autenttinen ja elegantti Metropolitan on suosituin mallistomme. 

 Osta metropolitan-talonumero

Yhteensopivat materiaalit

Tiili, kivi ja rappaus sopivat kaikki taustamateriaaleiksi sinisille Metropolitan-emalikylteille. Kromidioksidista saatu väripigmentti antaa kylteille syvänsinisen värin. Ajattomuutensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta Metropolitan-malliston talonumero ja osoitekilpi sopivat sekä kaupunkiin että maalle. 

Osta metropolitan-osoitekilvet 

Metropolitan-kylttien käyttökohteet

Rivi- ja paritalot. Metropolitan-kyltit ovat enemmän kuin vain sijainnin ja suunnan näyttäjiä, sillä ne ovat myös tärkeä osa katukuvaa. Persoonalliset kylttimme tekevät katumaisemasta yhtenäisen, kun niitä käytetään yhdenmukaisesti asuinrakennusten julkisivuilla. Pariisin tai muiden Euroopan kaupunkien kaduilla kävellessä on helppo huomata, kuinka katukyltit ja talonumerot sointuvat yhteen.

Omakotitalot.  Vaikka Metropolitan-malliston muotoilu juontaa juurensa kasvavasta kaupunkiympäristöstä, siniset tunnuskylttimme ovat levinneet myös kaupunkirajojen ulkopuolelle. Hillitty mutta katseenvangitseva väri pääsee oikeuksiinsa neutraaleilla ja vaaleilla pinnoilla. Olipa ostoslistallasi sitten nimikyltti postilaatikkoon tai isompi osoitekilpi, säänkestävät kylttimme sopivat kaikkeen ulkokäyttöön.

Opastekyltit. Talonumeroiden ja osoitekilpien lisäksi sininen Metropolitan-emalikyltti on suosittu opastekyltti. Pysäköintikyltti, varo koiraa -kyltti ja ajo-opastekyltti ovat vain muutamia esimerkkejä asiakkaidemme toiveista.

 Osta metropolitan-nimikyltit

Miksi mallistomme on upea

Metropolitan edustaa tyypillistä ja klassista eurooppalaista emalikylttiä. Kestävällä kiillolla viimeistelty talonumero ja kiinteistökyltti tuovat väriä ja ovat samalla visuaalisesti selkeitä. Metropolitan yhdistää perinteen ja nykyaikaisen estetiikan, ja se onkin kaikkien mallistojemme kulmakivi. Jokaisella yksilöllisellä kyltillä on elinikäinen takuu, ja alkuperäisen värin säilyvyys on taattu.

Mikä on sinun muotoiluideasi?

Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu.