ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Ovikyltit

Käsinkaavattu posliininen emalikyltti on saatavilla monessa eri mallissa, ja se on sekä käytännöllinen että visuaalisesti viehättävä. Kiiltävä, paksu ja tasainen emalipinta tekee kylteistämme suositun valinnan oviin ja sisäänkäynteihin. Ovikyltti, talonumero ja muut kustomoidut kyltit tilataan usein yhdessä. Ne luovat yhtenäistä estetiikkaa mihin tahansa ympäristöön.

Osta ovikyltti 

Ovikyltti ja numero kotiin

Viimeistelty emalinen ovikyltti on suunniteltu tuomaan hienostuneen yksityiskohdan talosi sisä- ja ulkotiloihin. Sisätiloissa käsintehtyjä kylttejämme käytetään usein sisustuselementteinä ja näyttämään tietä erikoistiloihin, kuten viinikellariin tai kirjastoon. Ulkona kustomoitu ovikyltti sopii postiluukkuun tai oveen. Säänkestävä kyltti on turvallista asentaa seinään tai porttiin, mikä ansiosta se on ihanteellinen ei läpikulkua -kyltti, yksityisalue-kyltti sekä ajotiekyltti tai pysäköintiopaste.

Infokyltti

Kestävä emalikyltti sopii moneen tiedotustarkoitukseen. Olemme erikoistuneet uniikkien, suuntaa näyttävien ratkaisujen suunnitteluun aina opastekylteistä kiinteistökarttoihin. Kyltti on myös veden- ja tulenpitävä, joten se on ihanteellinen hätätiekyltti ja pohjapiirustuskyltti tai rappukäytäväopaste.

Käsinkaavattujen posliiniemaloitujen ovikylttien valmistus

Olemme erikoistuneet käsinkaavattujen koristeellisten talonumeroiden, osoitekilpien ja muiden kustomoitujen posliinisten emalikylttien valmistukseen jo vuodesta 1991. Tarkka valmistusprosessimme varmistaa tasaisen laadun ja sallii samalla pienen vaihtelevuuden, joka antaa käsintyönä tehdyille kappaleille yksilölliset piirteet. Toistuva prosessi vaatii sen, että kyltti poltetaan joka värikerroksen lisäämisen jälkeen lämpötilassa, joka on tarkkaan määritelty ja kullekin värille ihanteellinen. Ensimmäisestä kerroksesta alkaen jokainen värikerros lisätään käsin metallipohjaan. Kirjoitus ja numerot tehdään kustomoitujen kaavaussuunnitelmien mukaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koska väripigmentti on valmistettu tarkasti, tunnusvärimme sininen, vihreä ja ruosteenpunainen ovat taatusti upeita uunissa poltettuina. Lopputuotteena syntyy kestävä ja kirkkaan värinen ovikyltti.

Mallistomme

Luodessamme eksklusiiviset Metropolitan-, Highlander-, Engelhardt-, Arrowhead- ja Lighthouse-mallistomme valitsimme fontit ja värimaailmat huolella. Tuloksena on monikäyttöinen tuotevalikoima, joka sopii sekä perinteisiin että moderneihin taloihin ja rakennustyyleihin. Olipa ostoslistallasi sitten sitten kustomoitu ovikyltti, numerokyltti kotiin tai toimistoon taikka opastekyltti, mallistomme tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja.

Toteuta oma ideasi

Onko sinulla projekti, joka vaatii kustomoituja kylttejä? Jos sinulla on idea, joka ei sovi perusmallistojemme väri-, muoto- ja kokovaihtoehtoihin, ota meihin yhteyttä. Voimme suunnitella yhdessä autenttisesti valmistetun emalikyltin juuri sinun tarpeisiisi.