ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE

Asennussetit

Puuruuvit

Setti sisältää: neljä tukevaa messinkiruuvia. Tämä setti on tarkoitettu kyltin ripustamiseen oviin, aitoihin ja muille puupinnoille. Setti on ihanteellinen, kun haluat asentaa kylttisi perinteiseen tyyliin siten, että se näyttää oikealta ja alkuperäiseltä. Tukevat pronssiruuvit pysyvät alkuperäisessä kunnossa loputtomiin, mikä tarjoaa kyltillesi ajattoman kauneuden.

Puuruuvit

 

Betoniruuvit

Setti sisältää: Neljä tukevaa messinkiruuvia, neljä prikkaa ja neljä tulppaa. Tämä setti on tarkoitettu kyltin ripustamiseen kivi-, tiili- tai betonipinnoille. Prikka asetetaan ruuvin pään alle suojaamaan kyltin posliiniemaloitua pintaa. Kuten vaihtoehto 1, myös tämä setti on ihanteellinen, kun haluat asentaa kylttisi perinteisesti oikealla ja alkuperäisellä tyylillä.  Tukevat pronssiruuvit pysyvät alkuperäisessä kunnossa loputtomiin, mikä tarjoaa kyltillesi ajattoman kauneuden.

Betoniruuvit

Teippi

3M VHB-teippi (erittäin pitävä) on tarkoitettu kiinnittämään tasainen kylttisi tasaiselle pinnalle. 3M VHB-teippi on erittäin pitävä teippi ja varteenotettava vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsaukselle ja muille kiinnitystavoille. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen, jos etsit siistiä, helppoa ja hienostunutta vaihtoehtoa ilman poraamista tai ruuvaamista. Tämä vaihtoehto on suositeltava, koska voit irrottaa merkkisi jättämättä jälkiä. Teippi on erittäin kestävää ja pitää kylttisi paikallaan todennäköisesti ainakin kaksi vuosikymmentä, mutta sen kestävyys ei ole välttämättä ikuinen.

Teippi