ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

ARROWHEAD-MALLISTO


Puutalojen ja metsämökkien inspiroimana suunnittelimme Arrowhead-malliston luonnon harmonia mielessämme. Yksinkertainen valkoinen kirjoitus on aseteltu syvänvihreää taustaa vasten, minkä ansiosta Arrowhead-talonumero, osoitekilvet ja nimikyltti ovat sopiva lisä luonnollisille rakennusmateriaaleille. Arrowhead-mallistoa on saatavilla monessa eri koossa, ja se sopii erityisen hyvin ulkotiloihin, pihalle ja puutarhaan.


YHTEENSOPIVAT MATERIAALIT


Hirsi, tumma ja vaalea puu sekä luonnolliset pinnat korostuvat kauniisti Arrowhead-kylttien vihreän värin ansiosta. Tämän malliston posliininen emalikyltti tarjoaa ihanteellisen yksityiskohdan puutalolle, metsämökille tai järvenrantatalolle.


ARROWHEAD-KYLTIN KÄYTTÖKOHTEET


Kesämökki. Arrowhead-kyltti on suosittu valinta niille, jotka haluavat lisätä uniikin yksityiskohdan lomakotiinsa. Koska käsintehty posliininen emalikyltti on valmistettu kestämään, se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön ja sen huolto on vaivatonta. Emalilasite on säänkestävä, ja se kestää hyvin sekä aurinkoisia kesäilmoja että kylmiä talvisäitä. Vaikka laittaisit kesämökkisi talviteloille, ovikyltti pitää värinsä myös seuraavaan kesään asti - ja vuosia eteenpäin.Piha ja puutarha. Olipa sinulla sitten iso piha tai pieni puutarha terassilla, kustomoitu emalinen Arrowhead-kyltti tuo uuden ulottuvuudeen ulkotilojesi sisustukseen. Mielikuvituksellinen ulkokyltti on yksilöllinen lisä pihallesi tai kaupunkipuutarhaasi. Kestävyytensä ansiosta kylttiä käytetään usein yksityisalueilla tai merkitsemään kasvimaan rajat.Sisätilat. Arrowhead-kyltti antaa kotoisan sisustuslisän mihin tahansa huoneeseen. Laita kustomoitu Arrowhead-kyltti takan päälle, eteiseen tai toimiston oveen.


MIKSI MALLISTOMME ON UPEA


Se näyttää luonnolliselta joka ympäristössä. Vahva kontrasti puhtaanvalkoisen kirjoituksen ja syvänvihreän taustan välillä varmistaa sen, että nämä kyltit näkyvät kauas. Lähempää katsottuna emalinen kohokuviointi antaa kyltille lisäulottuvuutta. Arrowhead-kyltti sulautuu maisemaan olematta kuitenkaan näkymätön. Jokainen valmistamamme kyltti sisältää elinikäisen takuun. Tämä kertoo omistautumisestamme perinteisille, aikaa kestäville tekniikoille.


MIKÄ ON SINUN MUOTOILUIDEASI?


Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu