ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

Tarinamme"Kaikki alkoi intohimosta vintage-mainoskyltteihin"


Kun perustajamme Nick Brandt avasi pienen liikkeen Kööpenhaminaan vuonna 1991 esitelläkseen ja myydäkseen käsinkaavattuja emalikylttejä, hän huomasi, että näytekappaleet saivat aikaan yllättävän reaktion asiakkaissa. "Ihmisillä oli tunneside kyltteihin", hän kertoo. "Ja he olivat mielissään, koska he eivät tienneet, että niitä voidaan valmistaa vielä."


Posliiniemaloitujen kylttien valmistus oli todellakin kuolevaa käsityötä. Tämä fakta kannusti Nickiä opettelemaan prosessin ja lopulta perustamaan erikoiskylttejä valmistavan yrityksen. Innokkaana vintage-mainoskylttien keräilijänä Nick oli innoissaan siitä, että toisin kuin kaikki muut kyltit, emalikylttien laatu ei heikentynyt niiden ikääntyessä. "Vielä tänäkin päivänä näiden vintage-kylttien värit ovat eloisia ja kirkkaita, vaikka ne on valmistettu yli sata vuotta sitten", hän sanoo.


Kylttien uudelleenvalmistus edellytti tarkkaa taustatyötä, ennen kuin unelma voitiin toteuttaa. Standardimitat piti määritellä ja fontit luoda uudelleen niiden kylttien pohjalta, jotka olivat vielä käytössä rakennuksissa. Vuosien saatossa yrityksemme on kehittänyt ajattoman katalogin, joka pohjautuu vaativiin standardeihin.


Nykyään alkuperäinen liike on suljettu, mutta jatkamme kasvua ja uusien tuotteiden kehittämistä. Valtava kiinnostus ja tuki, jota olemme saaneet joka puolelta maailmaa yli 25 vuoden ajan, merkitsee meille todella paljon. Tämä todistaa mielestämme sen faktan, että posliiniemaloidut kyltit palvelevat tarkoitusta, jota muut kyltit eivät voi korvata. Lyhyesti sanottuna, emalikyltit ovat tulleet pysyäkseen. Tämän arvostuksen innnoittamina jatkamme ylpeänä kunniakasta emalikylttien kaavausperinnettä.


Nick on lähettänyt sinulle LinkedIn-kutsun