ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

Asentaminen

Kiinnittämiseen saa käyttää vain alkuperäistä Ramsign-sertifioitua kiinnityssarjaa, ja kiinnitys on tehtävä Ramsignin antamien ohjeiden mukaisesti. Kiinnityssarjan ja -ohjeet saa maksutta kaikkien Ramsign-tuotteiden mukana. Kiinnityssarjoja on 3 erilaista, joista jokainen sopii erilaisille pinnoille. Valitse sopivin kiinnityssarja kyltin tilaamisen yhteydessä

Kiinnityssarjan valitseminen kyltin tilaamisen yhteydessä
1. Siirry haluamasi kyltin (esimerkiksi DANSBORG-TALONNUMERO) tuotesivulle
2. Valitse KUSTOMOI
3. Valitse kiinnityssarja


Niitä on kolme erilaista:

Kiinnityssarja 1: Lyhyet ruuvit puupinnoille

Valitse tämä kiinnityssarja, jos kiinnität kyltin puiseen seinään, oveen, porttiin, aitaan, tolppaan tai muuhun vastaavaan. Siihen sisältyy neljä kiinteäkantaista messinkiruuvia (3 x 13 mm), ja se sopii perinteiseen kiinnittämiseen. Messinkiruuvit patinoituvat ajan myötä tyylikkäästi.

monteringssæt til træværk


Kiinnityssarja 2: Pitkät ruuvit muuratuille pinnoille

Tämä kiinnityssarja sopii tiili-, kivi-, rappaus- ja betonipinnoille. Siihen sisältyy neljä kiinteäkantaista messinkiruuvia (3 x 27 mm), neljä nailonaluslevyä (9 mm) ja neljä nailonankkuria/-tulppaa (5 x 25 mm). Sarja soveltuu hyvin perinteiseen kiinnittämiseen. Messinkiruuvit patinoituvat ajan myötä tyylikkäästi.
monteringssæt til murværk

Kiinnityssarja 3: Teippi tasaisille pinnoilleValitse tämä vaihtoehto, jos haluat kiinnittää litteän kyltin sileälle, tasaiselle pinnalle huomaamattomasti ja kestävästi ilman ruuveja. Sarjaan kuuluu kaksipuolista 3M VHB (Very High Bonding) -teippiä. Sarjan avulla kyltin voi kiinnittää esimerkiksi postilaatikkoon, ajoneuvoon tai veneeseen, sillä kyltti irtoaa jälkiä jättämättä.Kiinnitysohjeet
Käytä vain mukana toimitettavia Ramsign-sertifioituja kiinnitysmateriaaleja, jotta kyltti ei vaurioidu. Muut kiinnitysmateriaalit saattavat vaurioittaa kylttiä. ÄLÄ kiristä ruuveja, sillä paine saattaa vaurioittaa emalia. Ruuvinpää ei saa edes koskettaa emalia. Mukana toimitettavaa neljää nailonaluslevyä tarvitaan vain, jos kyltti on suojattava tavallista paremmin. Jokaisen ruuvinpään alle on asetettava yksi aluslevy ennen kyltin kiinnittämistä. Jos kiinnitys tehdään väärin, kylttiin saattaa tulla korjauskelvottomia vaurioita, joita takuut eivät kata.