ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

Inspiraatio

 

 

METROPOLITAN-MALLISTO

 1800-luvulla siniset emalikyltit olivat ensimmäisiä massavalmistettuja kylttejä, ja ne olivat laajassa käytössä koko Manner-Euroopan alueella. Sininen Metropolitan-mallistomme on valmistettu tätä arkkityyppiä huolellisesti jäljitellen. Autenttinen ja elegantti Metropolitan on suosituin mallistomme.

ARROWHEAD-MALLISTO

Puutalojen ja metsämökkien inspiroimana suunnittelimme Arrowhead-malliston luonnon harmonia mielessämme.

 

LIGHTHOUSE-MALLISTO

 Lighthouse-malliston posliiniemaloitujen kylttien arkinen käsinkaavattu kirjoitus sekä alkuperäinen punamullan väri herättävät henkiin tämän vaikutusvaltaisen merenrantayhteisön intiimin ja eloisan tunnelman.

ENGELHARDT-MALLISTO

Tanskalaiseen muotoiluperinteeseen perustuva Engelhardt on rohkein ja persoonallisin mallistomme. Se juontaa juurensa tuotteliaaseen tanskalaiseen arkkitehtiin ja muotoilijaan Knud V. Engelhardtiin (1882-1931), jonka uraauurtava typografiamuotoilu on jättänyt pysyvän jäljen. 

 

4x3 kyltit erimuotoisina 2 hyllyllä

HIGHLANDER-MALLISTO

Kykymme jäljitellä alkuperäisiä yksityiskohtia, joita 1800-luvun posliininen emalikyltti sisälsi, tekee Highlander-malliston muotoilusta yhden historiallisesti tarkimmista ja hienostuneimmista. 

 

OVIKYLTIT

Käsinkaavattuja posliiniemaloituja kylttejämme on saatavilla monessa eri mallissa, ja ne ovat sekä käytännöllisiä että visuaalisesti viehättäviä.

 

Julkisivu, jossa 2 sisäänkäynnin ovea ja 6 ikkunaa

 

10 ERILAISTA TAPAA KÄYTTÄÄ NIMIKYLTTEJÄ

Tämä on nimikylttien kaikista suosituin käyttötarkoitus. Moni haluaa nimikylttiin oman sukunimensä tai lämpimän tervetulotoivotuksen.