ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Inspiration

 

 

METROPOLITAN-MALLISTO

 1800-luvulla siniset emalikyltit olivat ensimmäisiä massavalmistettuja kylttejä, ja ne olivat laajassa käytössä koko Manner-Euroopan alueella. Sininen Metropolitan-mallistomme on valmistettu tätä arkkityyppiä huolellisesti jäljitellen. Autenttinen ja elegantti Metropolitan on suosituin mallistomme.

ARROWHEAD-MALLISTO

  Puutalojen ja metsämökkien inspiroimana suunnittelimme Arrowhead-malliston luonnon harmonia mielessämme.

 

LIGHTHOUSE-MALLISTO

 Lighthouse-malliston posliiniemaloitujen kylttien arkinen käsinkaavattu kirjoitus sekä alkuperäinen punamullan väri herättävät henkiin tämän vaikutusvaltaisen merenrantayhteisön intiimin ja eloisan tunnelman.

ENGELHARDT-MALLISTO

Tanskalaiseen muotoiluperinteeseen perustuva Engelhardt on rohkein ja persoonallisin mallistomme. Se juontaa juurensa tuotteliaaseen tanskalaiseen arkkitehtiin ja muotoilijaan Knud V. Engelhardtiin (1882-1931), jonka uraauurtava typografiamuotoilu on jättänyt pysyvän jäljen. 

 


HIGHLANDER-MALLISTO
 

Kykymme jäljitellä alkuperäisiä yksityiskohtia, joita 1800-luvun posliininen emalikyltti sisälsi, tekee Highlander-malliston muotoilusta yhden historiallisesti tarkimmista ja hienostuneimmista. 

 

OVIKLTIT

Käsinkaavattuja posliiniemaloituja kylttejämme on saatavilla monessa eri mallissa, ja ne ovat sekä käytännöllisiä että visuaalisesti viehättäviä.

 

 

10 ERILAISTA TAPAA KÄYTTÄÄ NIMIKYLTTEJÄ 

Tämä on nimikylttien kaikista suosituin käyttötarkoitus. Moni haluaa nimikylttiin oman sukunimensä tai lämpimän tervetulotoivotuksen.