ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

HIGHLANDER-MALLISTO


Ennen 1900-luvun loppua posliininen emalikyltti koristeltiin tavallisesti tuplareunuksella. Lopulta tästä reunuksesta tuli standardi. Ulompi reunusviiva tarjoaa lisäsuojan kulumista ja likaantumista vastaan, ja sisempi reunusviiva taas toimii koristeena. Molemmat luovat yhdessä ainutlaatuista estetiikkaa.Kykymme jäljitellä alkuperäisiä yksityiskohtia, joita 1800-luvun posliininen emalikyltti sisälsi, tekee Highlander-malliston muotoilusta yhden historiallisesti tarkimmista ja hienostuneimmista.


YHTEENSOPIVAT MATERIAALIT


Mustavalkoinen Highlander-talonumero, osoitekilpi sekä nimikyltit tarjoavat terävän kontrastin tiilen ja liuskekiven tai käsittelemättömän ja maalatun puun kanssa. Musta tuplareunus, hienostunut pääteviivallinen fontti ja kiiltävä pinta tekevät kyltistä erityisen yhteensopivan koristeellisten rakennustyylien kanssa.


HIGHLANDER-KYLTIN KÄYTTÖKOHTEET


Historiallinen koti. Higlander-malliston tyyli on peräisin 1800-luvun puolivälistä, ja se yhtyy viktoriaanisen kauden muotoilutyylisuuntiin. Yhdysvalloissa ekleettinen arkkitehtuuri yhdisteli tyylejä ja vaikutteita. Highlander-merkkimme pääsevät oikeuksiinsa eloisia taustoja vasten ja täydentävät hyvin koristeellisia yksityiskohtia.Majatalo. Koristeellinen mutta hillitty Highlander-emalikyltti tarjoaa täydellisen tyylikonseptin perinteiselle maalaistyyliselle majatalolle. Mustavalkoinen väriteema tekee tämän kokoelman kylteistä helppolukuisia.

Käsinkaavaustekniikka taas antaa jokaiselle numerolle ja kirjaimelle luonnollista vaihtelua kokonaiskuvan ollessa kuitenkin yhtenäinen. Highlander-osoitekilvet, ovikyltti ja huoneiden numerokyltti luovat majatalolle kodin viehätyksen.Erityistilaisuudet. Highlander-malliston siro fontti on ihanteellinen kauniille esittelykappaleille. Tätä mallistoa tilataan usein häihin ja muihin juhliin. Kylttien käyttökohteita voivat olla vieraiden nimikyltit ja opastekyltti. Ne toimivat myös ainutlaatuisina muistoesineinä.


MIKSI MALLISTOMME ON UPEA


Pidämme Highlander-kylttiä juhlapukunamme: hienostunut ja istuu kuin hanska. Ensiluokkaisten materiaalien ja aidon käsityöläisyyden ansiosta posliiniemaloitu Highlander-talonumero ja katukyltti sopivat maamerkkeinä toimiville taloille sekä muille perinteistä tyyliä edustaville asumuksille.


MIKÄ ON SINUN MUOTOILUIDEASI?


Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu.