ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

OVIKYLTIT NETISTÄ


Käsinkaavattu posliininen emalikyltti oveen on saatavilla monessa eri mallissa, ja se on sekä käytännöllinen että visuaalisesti viehättävä. Kiiltävä, paksu ja tasainen emalipinta tekee kylteistämme suositun valinnan oviin ja sisäänkäynteihin. Ovikyltti, talonumero ja muut kustomoidut kyltit tilataan usein yhdessä. Ne luovat yhtenäistä estetiikkaa mihin tahansa ympäristöön.


OVIKYLTTI JA NUMERO KOTIIN


Viimeistelty emalinen ovikyltti on suunniteltu tuomaan hienostuneen yksityiskohdan talosi sisä- ja ulkotiloihin. Sisätiloissa käsintehtyjä kylttejämme käytetään usein sisustuselementteinä ja näyttämään tietä erikoistiloihin, kuten viinikellariin tai kirjastoon.

Personoitu ovikyltti sopii postiluukkuun tai oveen. Säänkestävä kyltti on turvallista asentaa seinään tai porttiin, mikä ansiosta se on ihanteellinen "ei läpikulkua" -kyltti, "yksityisalue"-kyltti sekä ajotiekyltti tai pysäköintiopaste.


INFOKYLTTI


Kestävä emalikyltti sopii moneen tiedotustarkoitukseen. Olemme erikoistuneet uniikkien, suuntaa näyttävien ratkaisujen suunnitteluun aina opastekylteistä kiinteistökarttoihin. Kyltti on myös veden- ja tulenpitävä, joten se on ihanteellinen hätätiekyltti ja pohjapiirustuskyltti tai rappukäytäväopaste.


KÄSINKAAVATTUJEN POSLIINIEMALOITUJEN OVIKYLTTIEN VALMISTUS


Olemme erikoistuneet käsinkaavattujen koristeellisten talonumeroiden, osoitekilpien ja muiden kustomoitujen posliinisten emalikylttien valmistukseen jo vuodesta 1991. Tarkka valmistusprosessimme varmistaa tasaisen laadun ja sallii samalla pienen vaihtelevuuden, joka antaa käsintyönä tehdyille kappaleille yksilölliset piirteet. Toistuva prosessi vaatii sen, että kyltti poltetaan joka värikerroksen lisäämisen jälkeen lämpötilassa, joka on tarkkaan määritelty ja kullekin värille ihanteellinen.Ensimmäisestä kerroksesta alkaen jokainen värikerros lisätään käsin metallipohjaan. Kirjoitus ja numerot tehdään kustomoitujen kaavaussuunnitelmien mukaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koska väripigmentti on valmistettu tarkasti, tunnusvärimme sininen, vihreä ja ruosteenpunainen ovat taatusti upeita uunissa poltettuina. Lopputuotteena syntyy kestävä ja kirkkaan värinen ovikyltti.


OVIKYLTTIMALLISTOMME


Luodessamme eksklusiiviset Metropolitan-, Highlander-, Engelhardt-, Arrowhead- ja Lighthouse-mallistomme valitsimme fontit ja värimaailmat huolella. Tuloksena on monikäyttöinen tuotevalikoima, joka sopii sekä perinteisiin että moderneihin taloihin ja rakennustyyleihin. Olipa ostoslistallasi sitten sitten kustomoitu ovikyltti, ovikyltti nimellä, numerokyltti kotiin tai toimistoon taikka opastekyltti, mallistomme tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja.


MIKÄ ON SINUN MUOTOILUIDEASI?


Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai suunnittele itse oma kylttisi