ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

METROPOLITAN-MALLISTO


Metropolitan-mallistossamme yhdistyvät käsinkaavattujen emalikylttien pitkä valmistushistoria sekä nykypäivän muotoilu. 1800-luvulla sininen emalikyltti oli ensimmäisiä kylttejä, joita valmistettiin massatuotannolla ja käytettiin laajasti koko Manner-Euroopan alueella. Sininen Metropolitan-mallistomme on suunniteltu tätä arkkityyppiä huolellisesti jäljitellen. Autenttinen ja elegantti Metropolitan on suosituin mallistomme.


YHTEENSOPIVAT MATERIAALIT


Tiili, kivi ja rappaus sopivat kaikki taustamateriaaleiksi sinisille Metropolitan-emalikylteille. Kromidioksidista saatu väripigmentti antaa kylteille syvänsinisen värin. Ajattomuutensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta Metropolitan-malliston talonumero ja osoitekilpi sopivat sekä kaupunkiin että maalle.


METROPOLITAN-KYLTTIEN KÄYTTÖKOHTEET


Rivi- ja paritalot. Metropolitan-kyltit ovat enemmän kuin vain sijainnin ja suunnan näyttäjiä, sillä ne ovat myös tärkeä osa katukuvaa. Persoonalliset kylttimme tekevät katumaisemasta yhtenäisen, kun niitä käytetään yhdenmukaisesti asuinrakennusten julkisivuilla. Pariisin tai muiden Euroopan kaupunkien kaduilla kävellessä on helppo huomata, kuinka katukyltit ja talonumerot sointuvat yhteen.


METROPOLITAN-KYLTTIEN KÄYTTÖKOHTEET


Omakotitalot. Vaikka Metropolitan-malliston muotoilu juontaa juurensa kasvavasta kaupunkiympäristöstä, siniset tunnuskylttimme ovat levinneet myös kaupunkirajojen ulkopuolelle. Hillitty mutta katseenvangitseva väri pääsee oikeuksiinsa neutraaleilla ja vaaleilla pinnoilla. Olipa ostoslistallasi sitten nimikyltti postilaatikkoon tai isompi osoitekilpi, säänkestävät kylttimme sopivat kaikkeen ulkokäyttöön.


METROPOLITAN-KYLTTIEN KÄYTTÖKOHTEET


Opastekyltit. Talonumeroiden ja osoitekilpien lisäksi sininen Metropolitan-emalikyltti on suosittu opastekyltti. Pysäköintikyltti, varo koiraa -kyltti ja ajo-opastekyltti ovat vain muutamia esimerkkejä asiakkaidemme toiveista.


MIKSI MALLISTOMME ON UPEA


Metropolitan edustaa tyypillistä ja klassista eurooppalaista emalikylttiä. Kestävällä kiillolla viimeistelty talonumero ja kiinteistökyltti tuovat väriä ja ovat samalla visuaalisesti selkeitä. Metropolitan yhdistää perinteen ja nykyaikaisen estetiikan, ja se onkin kaikkien mallistojemme kulmakivi. Jokaisella yksilöllisellä kyltillä on elinikäinen takuu, ja alkuperäisen värin säilyvyys on taattu.


MIKÄ ON SINUN MUOTOILUIDEASI?


Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu