ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

LIGHTHOUSE-MALLISTO


Tanskan pohjoiskärjessä sijaitsee Skagenin kunta. Tästä pienestä kalastajakylästä tuli kuuluisa taiteen keskus. Kylää arvostettiin sen kuvauksellisuuden ansiosta. Tanskalaiset maalarit kokoontuivat sinne säännöllisesti 1870-luvulta aina vuosituhannen vaihteeseen asti. Lighthouse-malliston posliiniemaloitujen kylttien arkinen käsinkaavattu kirjoitus sekä alkuperäinen punamullan väri herättävät henkiin tämän vaikutusvaltaisen merenrantayhteisön intiimin ja eloisan tunnelman.


YHTEENSOPIVAT MATERIAALIT


Valmistamme hienostuneen kirjoituksessa ja reunuksissa käytetyn punamullan värin kuparipigmentistä. Tämä sävy erottuu hyvin neutraaleja taustoja vasten. Kuluneeseen puuhun, maalaamattomaan päreeseen tai puhtaanvalkoisiin pintoihin asennettuna Lighthouse-talonumerot ja osoitekilvet ovat katseenvangitsevia, ja ne tuovat viimeistellyn loppusilauksen taloosi.


LIGHTHOUSE-KYLTIN KÄYTTÖKOHTEET


Merenrantamökki. Lighthouse-talonumero ja osoitekilpi sopivat täydellisesti perinteiseen harjakattoiseen, hiekkadyynien ympäröimään rantamökkiin. Ne tuovat lisäväriä olematta kuitenkaan liian hyökkääviä. Ruosteenpunainen väri viittaa sen kupariseen alkuperään ja antaa kirjoitukselle ja reunuksille maanläheisen sävyn. Kyltin jämäkkä metallipohja on suojattu lasimaisella emalipäällysteellä, minkä ansiosta Lighthouse-kyltti ei kulu tai haalistu ajan myötä.Urbaani rantatalo. Kun kaupungit ovat alkaneet muuttaa vanhoja teollisuussatamia asuin- ja liikealueiksi, on syntynyt uusi rantarakentamisen tyyli. Käsinkaavattu posliininen Lighthouse-emalikyltti antaa perinteisen lisän moderneille rantataloille. Väriyhdistelmä toimii hyvin rantatalon tiilisellä tai puisella julkisivulla.Sisätilat. Rento, koristeellinen fontti on persoonallinen ja kutsuva, minkä ansiosta emalinen nimikyltti tai ovikilpi on luonnollinen käyttökohde sille. Kunnostetulle puupaneelille tai lasitetulle kuistille asennettuna Lighthouse-laatta auttaa tekemään tilasta persoonallisen.


MIKSI MALLISTOMME ON UPEA


Lighthouse-mallisto edustaa ilmeikkäintä tyyliämme, ja se heijastaa Tanskan Pohjois-Jyllannin alueen kuvauksellista ja spontaania herkkyyttä. Paikassa, jossa kaksi merta kohtaavat, valkoisten hiekkarantojen laakeus ja kanervikot luovat uniikin ja inspiroivan maiseman. Olivatpa käsintehdyt Lighthouse-kyltti tai kilpi käytössä sitten rantatontilla tai sisämaalla, posliiniemaloitu pinta kiiltää kauniisti valon osuessa siihen.


MIKÄ ON SINUN MUOTOILUIDEASI?


Etsitkö erilaista väriratkaisua tai kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu muihin mallistoihimme ja löydä niistä täydellinen talonumero tai osoitekilpi taloosi tai pihallesi – tai luo itse oma kustomoitu muotoilu.