ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

10 ERILAISTA TAPAA KÄYTTÄÄ NIMIKYLTTEJÄ


1. NIMIKYLTTI OVEEN

Tämä on nimikylttien kaikista suosituin käyttötarkoitus. Moni haluaa nimikylttiin oman sukunimensä tai lämpimän tervetulotoivotuksen.

Nimikyltin hankinta on erityisen ajankohtainen silloin, kun muutat uuteen kotiin. Se tuo heti persoonallisemman ilmeen ja tekee paikasta merkityksellisemmän. Nimikyltti auttaa luomaan kodin tuntua. Se on ensimmäinen asia, jonka huomaat tullessasi kotiin, eikä se jää vierailtasikaan huomaamatta.


MATERIALES HOMÓLOGOS DE ARROWHEAD


Tiesitkö, että ovikyltti sopii myös muihin tarkoituksiin?
Voit laittaa siihen esimerkiksi jonkun näistä teksteistä:

WC
Sauna
Tervetuloa!


2. Oma nimikyltti mökille tai huvilalle


Nimikyltti tekee mökistäsi tai huvilastasi heti persoonallisemman näköisen ja antaa ilmettä, kun laittaa kylttiin oman sukunimensä tai mökin nimen.

Muista laittaa samalla myös muut mökkisi kyltit ja opasteet kuntoon, kuten talonumerot, jotta vieraasi ja tarvittaessa myös pelastustoimi löytävät perille.


3. Postilaatikon nimikyltti


Omaan postilaatikkoon kannattaa laittaa oma sukunimi selkeästi esille, jotta posti löytäisi varmasti perille. Luonnollisesti myös numeron on näyttävä selkeästi.

Postilaatikko on ulkona 365 päivää vuodessa säiden armoilla, joten niiden on oltava hyviä. Et varmastikaan halua nimesi haalistuvan tai numeron peittyvän likaan? Niin nimikyltti kuin numero voivat olla samaa sarjaa ja siten voit tehdä postilaatikostasi kauniin.


4. VAROITUSKYLTTI TAI KIELTO


Joskus varoitus tai kielto on paikallaan. Tee haluamasi kielto tai varoitus räätälöimällä oma kylttisi.

Esimerkkejä:
Mökötys kielletty, Varo koiraa, Kerjääminen ja kaupustelu, on kielletty Asiaton oleskelu kielletty, Ei mainoksia, ei ilmaisjakelua.


5. HUUMORIKYLTTI


Suomalaiset rakastavat huumoria ja heillä on aina pilke silmäkulmassa. Voit siis tehdä ikioman huumorikylttisi. Kirjoita laattaan vaikkapa oma sisäpiirin vitsisi. Huumorikyltin voi tehdä myös osoitekilpiin.


6. OPASTEKYLTTI


Opastekylttejä tarvitaan moneen eri tarkoitukseen ja paikkaan. Ne opastavat ihmisiä, sisällä tai ulkona. Ne auttavat suunnistamaan, löytämään oikean kohteen. Toisaalta opastekylttiin voi kirjoittaa vaikka ohjeet lyhyesti. Kaiken kaikkiaan opastekyltit auttavat tekemään ihmisten elämästä helpompaa.Joillakin ihmisillä on myös oma nimikkopuu, jolloin kyltillä voit merkitä tuon erityisenpuun. Nimikkopuu tai joskus myös elämänpuuna tunnettu puu istutetaan esimerkiksi vastasyntyneelle. Myös monet järjestöt ja yhdistykset istuttavat omia nimikkopuitaan.

Omalla kyltillä voit siis merkitä puun laittamalla siihen oman tai järjestösi/yhdistyksesi nimen. Suomessa on monia arboretumeja eli puulajipuistoja, josta on mahdollista ostaa oma nimikkopuu. Ostamalla on mahdollista tukea puulajipuiston toimintaa.


8. NIMIKYLTTI KOIRANKOPPIIN


Koiran asumuksesta voi tehdä persoonallisemman ja kauniimman laittamalla rakkaan lemmikin nimen koppiin. Koiran oma nimikyltti tuo siihen upean säväyksen ja yhdistää sinut ja lemmikkisi, kun molempien nimikyltit ovat samaa sarjaa.


9. SISUSTUSLAATTA


Nimikyltti tai osoitekyltti toimii myös kauniina sisuselementtinä, kun kirjoitat siihen haluamasi tekstin. Voit kirjoittaa siihen oman nimesi ja lempipaikkasi:

Annin ja Antin autotalli
Antin autotalli
Annin keittiö


10. NIMIKYLTTI VENEESEEN TAI LAIVAAN


Jo kautta aikain laivoja on nimetty. Tavallisesti laivalle annetaan naisen nimi. Nimikyltin ei tarvitse olla tyypillinen messinkikyltti, vaan se voi olla emalikyltti. Se kestää kaikissa sääoloissa ilman, että värit haalistuvat. Se antaa veneelle upean loppusilauksen. Kirjoita kylttiin veneesi nimi tai “Kapteeni” tai mitä ikinä mieleen juolahtaa.


BONUS + 11. NIMIKYLTTI LAHJAKSI


Nimikyltti toimii myös persoonallisena lahjaideana. On olemassa monia tilaisuuksia, joihin nimikyltti sopii lahjaksi. Nimikyltti toimii lahjana pariskunnalle, joka on vasta muuttanut uuteen taloon tai mennyt naimisiin. Se voi olla vaikka lahja tupaantuliaisissa, läksiäisissä tai vastasyntyneelle. Tai syntymäpäivälahja isovanhemmille.

Nimikyltti on persoonallinen ja kaunis lahja jokaiseen tilaisuuteen elämässä. Se sopii hyvin lahjaksi, koska kyltit on suunniteltu kestämään koko elämän ajan. Ajatus koko elämänpituisesta lahjasta on kaunis.

Nimikyltti on siitä ainutlaatuinen lahja myös siksi, koska se on niin henkilökohtainen. Siinä yhdistyvät hyvin henkilökohtaiset asiat: nimi, tärkeä paikka ja lempiväri.


PANOSTA NIMIKYLTTIIN


Nimikyltillä on siis tärkeä rooli. Se on hyödyllinen. Sillä on sanoma. Olet varmasti samaa mieltä, että siihen kannattaa panostaa? Se ei ole vain kyltti. Se on kyltti, joka viestii sinusta ja persoonastasi. Edellä mainitut ideat voi toteuttaa nimikyltteihin, mutta yhtä lailla ne sopivat myös osoitekilpiin.

Ramsign valmistaa maailmalla tunnetut ja rakastetut emalikyltit Ramsign valmistaa nämä historiasta insipiraationsa saaneet korkealaatuiset emalikylttit tanskalaisen perinteen mukaisesti. Kylttejä on valmistettu käsityönä jo vuodesta 1991.

Ne ovat nykyisin todella suosittuja mm. nimikyltteinä muutamasta hyvin yksinkertaisesta syystä.1. Tanskalainen design sopii hienosti mihin tahansa paikkaan.
2. Valmistetaan yksitellen käsityönä alusta loppuun.
3. Emalikyltti on kuin uusi vuosikymmenienkin päästä, koska se on tehty kestämään.
4. Helppohoitoinen.
5. Käy niin sisälle kuin ulos, koska se kestää äärimmäisissä sääolosuhteissa.
6. Millainen on sinun unelmiesi nimikyltti? Löydä omasi täältä!