ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSILLE

10 ERILAISTA TAPAA KÄYTTÄÄ KYLTTEJÄ


1. NIMIKYLTTI OVEEN

Tämä on kylttien kaikista suosituin käyttötarkoitus. Moni haluaa kylttiinsä oman sukunimensä tai lämpimän tervetulotoivotuksen.

Kyltin hankinta on erityisen ajankohtainen silloin, kun muutat uuteen kotiin. Se tuo heti persoonallisemman ilmeen ja tekee paikasta merkityksellisemmän. Persoonallinen kyltti auttaa luomaan kodin tuntua. Se on ensimmäinen asia, jonka huomaat tullessasi kotiin, eikä se jää vierailtasikaan huomaamatta.


WC-KYLTIT, SAUNAKYLTIT JA TERVETULOA-KYLTIT


Tiesitkö, että kyltti sopii erittäin moniin tarkoituksiin?
Kylttiin voi laittaa esimerkiksi jonkun näistä teksteistä:

WC
Sauna
Tervetuloa!
Keittiö


2. Oma kyltti mökille tai huvilalle


Hauska kyltti tekee mökistäsi tai huvilastasi heti persoonallisemman näköisen ja antaa ilmettä, kun kylttiin laittaa oman sukunimensä tai mökin nimen.

Muista laittaa samalla myös muut mökkisi kyltit ja opasteet, kuten talonumerot, kuntoon, jotta vieraasi ja tarvittaessa myös pelastustoimi löytävät perille.


3. Kyltti postilaatikkoon


Omaan postilaatikkoon kannattaa laittaa oma sukunimi selkeästi esille, jotta posti löytää varmasti perille. Luonnollisesti myös numeron on näyttävä selkeästi.

Postilaatikko on ulkona 365 päivää vuodessa säiden armoilla, joten kyltin on oltava laadukas. Et varmastikaan halua nimesi haalistuvan tai numeron peittyvän likaan? Niin nimikyltti kuin numero voivat olla samaa sarjaa ja siten voit tehdä postilaatikostasi kauniin.


4. VAROITUSKYLTTI TAI KIELTO


Joskus varoitus tai kielto on paikallaan. Tee haluamasi kielto tai varoitus räätälöimällä oma kylttisi.

Esimerkkejä:
Mökötys kielletty, Varo koiraa, Kerjääminen ja kaupustelu kielletty, Asiaton oleskelu kielletty, Ei mainoksia, ei ilmaisjakelua.


5. HAUSKAT KYLTIT


Suomalaiset rakastavat huumoria ja heillä on aina pilke silmäkulmassa. Voit siis tehdä ikioman huumorikylttisi. Kirjoita kilpeen vaikkapa oma sisäpiirin vitsisi. Huumorikyltin voi tehdä myös osoitekilpiin.


6. OPASTEKYLTTI


Opastekylttejä tarvitaan moneen eri tarkoitukseen ja paikkaan. Ne opastavat ihmisiä, sisällä tai ulkona. Ne auttavat suunnistamaan, löytämään oikean kohteen. Toisaalta opastekylttiin voi kirjoittaa vaikka ohjeet lyhyesti. Kaiken kaikkiaan opastekyltit auttavat tekemään ihmisten elämästä helpompaa.Joillakin ihmisillä on myös oma nimikkopuu, jolloin kyltillä voit merkitä tuon erityisen puun. Nimikkopuu tai joskus myös elämänpuuna tunnettu puu istutetaan esimerkiksi vastasyntyneelle. Myös monet järjestöt ja yhdistykset istuttavat omia nimikkopuitaan.

Omalla kyltillä voit siis merkitä puun laittamalla siihen oman tai järjestösi/yhdistyksesi nimen. Suomessa on monia arboretumeja eli puulajipuistoja, josta on mahdollista ostaa oma nimikkopuu. Ostamalla on mahdollista tukea puulajipuiston toimintaa.


8. KYLTTI KOIRANKOPPIIN


Koiran asumuksesta voi tehdä persoonallisemman ja kauniimman laittamalla rakkaan lemmikin nimen koppiin. Koiran oma kyltti tuo siihen upean säväyksen ja yhdistää sinut ja lemmikkisi, kun molempien nimikyltit ovat samaa sarjaa.


9. SISUSTUSKYLTTI


Kyltti toimii myös kauniina sisustuselementtinä, kun kirjoitat siihen haluamasi tekstin. Voit kirjoittaa siihen oman nimesi ja lempipaikkasi:

Annin ja Antin autotalli
Antin autotalli
Annin keittiö


10. NIMIKYLTTI VENEESEEN TAI LAIVAAN


Laivoja on nimetty kautta aikain. Tavallisesti laivalle annetaan naisen nimi. Nimikyltin ei tarvitse olla tyypillinen messinkikyltti, vaan se voi olla emalikyltti. Se kestää kaikissa sääoloissa ilman, että värit haalistuvat. Se antaa veneelle upean loppusilauksen. Kirjoita kylttiin veneesi nimi tai “Kapteeni” tai mitä ikinä mieleen juolahtaakin.


BONUS + 11. KYLTTI LAHJAKSI


Kyltti toimii myös persoonallisena lahjaideana. Se sopii lahjaksi pariskunnalle, joka on vasta muuttanut uuteen taloon tai mennyt naimisiin. Se voi olla lahja tupaantuliaisiin, läksiäisiin tai vastasyntyneelle. Tai syntymäpäivälahja isovanhemmille.

Kyltti on persoonallinen ja kaunis lahja jokaiseen tilaisuuteen elämässä. Se sopii hyvin lahjaksi, koska kyltit on suunniteltu kestämään koko elämän ajan. Ajatus koko elämänpituisesta lahjasta on kaunis.

Kyltti on siitä ainutlaatuinen lahja myös siksi, koska se on niin henkilökohtainen. Siinä yhdistyvät hyvin henkilökohtaiset asiat: nimi, tärkeä paikka ja lempiväri.


PANOSTA KYLTTIIN


Kyltillä on siis tärkeä rooli. Se on hyödyllinen ja sillä on sanoma. Siksi siihen kannattaa panostaa. Se ei ole vain kyltti. Se on kyltti, joka viestii sinusta ja persoonastasi.

Ramsign valmistaa maailmalla tunnetut ja rakastetut emalikyltit Ramsign valmistaa nämä historiasta insipiraationsa saaneet korkealaatuiset emalikylttit tanskalaisen perinteen mukaisesti. Kylttejä on valmistettu käsityönä jo vuodesta 1991.

Ne ovat nykyisin todella suosittuja muutamasta hyvin yksinkertaisesta syystä:1. Tyylikäs tanskalainen design sopii hienosti mihin tahansa paikkaan.
2. Kyltit valmistetaan yksitellen käsityönä alusta loppuun.
3. Emalikyltti on tehty kestämään ja on siten kuin uusi vuosikymmenienkin päästä.
4. Kyltti on helppohoitoinen.
5. Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita ja sopii sisälle ja ulos.
6. Voit suunnitella unelmiesi kyltin itse!