ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE

Nimikyltit

Ulkokäyttö

Talon nimeämisen perinne on levinnyt maailmanlaajuisesti - Pohjois-Amerikassa posliiniemaloituja kylttejä käytetään usein talon tai kesämökin nimikyltti. Kustomoituja emalisia nimilaattoja on saatavilla monessa eri koossa ja niihin mahtuu helposti sukunimi, talon nimi tai muu teksti, joka luonnehtii kiinteistöä. Suurikokoiset kylttimme sopivat piha- tai puutarhakylteiksi, kuten yksityisalue-kylteiksi.

Sisätilat

Nimikyltti kodin eteisessä tai työhuoneessa voi muuttaa koko tilan. Toimistossa ovikyltit ja nimilaatat eivät vain kerro, missä henkilö istuu, vaan ne myös tekevät tilasta persoonallisen. Toimiston nimikyltti käyttävät useimmin lääkärit, lakimiehet ja opettajat. Toisin kuin alumiini- tai pronssikyltit, meidän kylttimme eivät hapetu tai menetä kiiltoaan.

Nimilaattamallistomme

Olemme erikoistuneet jo yli 25 vuoden ajan säänkestävien, posliiniemaloitujen nimikyltit sekä kustomoitujen kylttien valmistukseen. Nimilaattamallistomme luotiin ammattitaidolla. Tunnemme hyvin pienten ja keskikokoisten laattojen ihanteelliset mitat ja väriyhdistelmät. Nimikyltit on suunniteltu täydentämään koristeellisia talonumeroitamme ja osoitelaattojamme, ja ne sopivat loistavasti vaikkapa tupaantuliaislahjaksi.

Metropolitan

Metropolitan-nimikyltit on suunniteltu perinteisen eurooppalaisen tyylin mukaan. Nämä siniset posliiniemaloidut kyltit muodostavat klassisen mallistomme.

Highlander

Koristeellisella tuplareunuksella kehystetyt Highlander-nimikyltit yhdistävät kiiltävän pinnan eleganttien linjojen kanssa.

Engelhardt

Tanskalaisen arkkitehdin ja suunnittelijan Knud V. Engelhardtin mukaan nimetyissä mustissa Engelhardt-nimikyltit käytetään alkuperäistä paksua fonttia, jonka hän kehitti vuonna 1927.

Arrowhead

Suunnittelimme metsänvihreät Arrowhead-nimikyltit täydentämään maalaisarkkitehtuuria.

Lighthouse

Pohjois-Jyllannin alueen inspiroimat ruosteenpuna-valkoiset Lighthouse-nimikyltit antavat hillityn mutta värikkään lisän kotiisi.