ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Nimikyltit

Ulkokäyttö

Talon nimeämisen perinne on levinnyt maailmanlaajuisesti - Pohjois-Amerikassa posliiniemaloituja kylttejä käytetään usein talon tai kesämökin nimikyltti. Kustomoituja emalisia nimilaattoja on saatavilla monessa eri koossa ja niihin mahtuu helposti sukunimi, talon nimi tai muu teksti, joka luonnehtii kiinteistöä. Suurikokoiset kylttimme sopivat piha- tai puutarhakylteiksi, kuten yksityisalue-kylteiksi.

Sisätilat

Nimikyltti kodin eteisessä tai työhuoneessa voi muuttaa koko tilan. Toimistossa ovikyltit ja nimilaatat eivät vain kerro, missä henkilö istuu, vaan ne myös tekevät tilasta persoonallisen. Toimiston nimikyltti käyttävät useimmin lääkärit, lakimiehet ja opettajat. Toisin kuin alumiini- tai pronssikyltit, meidän kylttimme eivät hapetu tai menetä kiiltoaan.

Nimilaattamallistomme

Olemme erikoistuneet jo yli 25 vuoden ajan säänkestävien, posliiniemaloitujen nimikyltit sekä kustomoitujen kylttien valmistukseen. Nimilaattamallistomme luotiin ammattitaidolla. Tunnemme hyvin pienten ja keskikokoisten laattojen ihanteelliset mitat ja väriyhdistelmät. Nimikyltit on suunniteltu täydentämään koristeellisia talonumeroitamme ja osoitelaattojamme, ja ne sopivat loistavasti vaikkapa tupaantuliaislahjaksi.

Nimikyltit arjessa

Kaikille nimikylteille on yhteistä yksi asia: niillä on tärkeä sanoma. Itse kyltti ja sen viesti riippuvat täysin omistajasta eli sinusta. Meillä jokaisella on taatusti jokin muisto vierailusta paikassa, jossa on ollut nimikyltti esillä. Olet voinut vierailla esimerkiksi museossa, tuttavapariskunnan luona, isovanhemilla...

Muistat sen hetken, kun astut sisään taloon ja näet ovikyltin. Siihen on kirjoitettu sukunimi. Tai ehkäpä siinä lukee lyhyesti ja ytimekkäästi "Tervetuloa!" Se varmasti jäi mieleesi. Nimikyltin valinta Ennen kyltin hankkimista on hyvä miettiä tarkkaan, minne se tulee ja millä tekstillä. Nimikyltti on hyödyllinen. Sillä on viesti, jonka voit välittää. Sanoma, jonka saat perille. Oli nimikyltti iso tai pieni, se on näyttävä yksityiskohta ja katseenvangitsija. Nimikylttejä onkin erikokoisia, muotoisia ja jopa värillä on väliä. Värillä tehostat viestiäsi. Sen valintaan puolestaan vaikuttavat tuleva ympäristö ja omat mieltymykset. Monet haluavat kyltin sopivan ympäristöönsä täydellisesti, jolloin värillä on tärkeä rooli.

Väreillä on myös oma psykologiansa. Punainen on intohimon väri ja se yhdistetään aatteisiin ja jännitykseen. Se luo vaikutelman tärkeydestä, mutta toisaalta myös kiireellisyydestä. Vihreä on terveellinen, luonnonmukainen ja rauhoittava. Se mielletään taloudelliseen hyvinvointiin, rahaan ja arvokkaisiin brändeihin. Toisaalta myös ympäristöarvoihin. Sininen viestii luotettavuudesta ja rehellisyydestä. Se yhdistetään veteen. Musta on vahva ja voimakas väri, joka kertoo auktoriteetista, voimasta ja pysyvyydestä. Se symboloi älyä ja viisautta. Se on sivistynyt, hohdokas ja turvallinen. Valkoinen on puhtauden ja viattomuuden väri. Se käy yhteen minkä tahansa värin kanssa, kuten myös musta.

Koska nimikylteillä on niin monia käyttötapoja sekä tietenkin paikkoja, minne asettaa se oma kyltti, päätimme listata tähän 10 käytännöllistä ideaa. Nappaa mikä tahansa idea omaksesi ja inspiroidu. Lue lisää täältä!