ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € TILAUKSILLE

Nimikyltit

Ulkokäyttö

Talon nimeämisen perinne on levinnyt maailmanlaajuisesti - Pohjois-Amerikassa posliiniemaloituja kylttejä käytetään usein talon tai kesämökin nimikyltti. Kustomoituja emalisia nimilaattoja on saatavilla monessa eri koossa ja niihin mahtuu helposti sukunimi, talon nimi tai muu teksti, joka luonnehtii kiinteistöä. Suurikokoiset kylttimme sopivat piha- tai puutarhakylteiksi, kuten yksityisalue-kylteiksi.

Sisätilat

Nimikyltti kodin eteisessä tai työhuoneessa voi muuttaa koko tilan. Toimistossa ovikyltit ja nimilaatat eivät vain kerro, missä henkilö istuu, vaan ne myös tekevät tilasta persoonallisen. Toimiston nimikyltti käyttävät useimmin lääkärit, lakimiehet ja opettajat. Toisin kuin alumiini- tai pronssikyltit, meidän kylttimme eivät hapetu tai menetä kiiltoaan.

Nimilaattamallistomme

Olemme erikoistuneet jo yli 25 vuoden ajan säänkestävien, posliiniemaloitujen nimikyltit sekä kustomoitujen kylttien valmistukseen. Nimilaattamallistomme luotiin ammattitaidolla. Tunnemme hyvin pienten ja keskikokoisten laattojen ihanteelliset mitat ja väriyhdistelmät. Nimikyltit on suunniteltu täydentämään koristeellisia talonumeroitamme ja osoitelaattojamme, ja ne sopivat loistavasti vaikkapa tupaantuliaislahjaksi.