ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE

Osoitekilvet

Suunniteltu näkymään

Osoitekilvet ovat tyypillisesti kooltaan suurempia kuin talonumeromme ja nimikylttimme, joten ne tarjoavat hyvän visuaalisen vaikutelman. Merkkien kokoa ja välejä voidaan säätää, joten kirjoitusta voidaan muokata helposti luettavaksi myös kauempaa katsottuna.

Osoitelaattamallistomme

Täydellisen kokoisiin osoitelaattoihimme voi sisällyttää monta riviä, mikä tekee niistä ihanteellisia sekä numeroita että kirjaimia sisältäville malleille. Osoitelaattamalliston värit ovat eloisia, ja ne täydentävät mitä tahansa rakennustyyliä.

Metropolitan

Perinteisten eurooppalaisten sinisten posliiniemaloitujen kylttien mukaan suunnitellut Metropolitan-osoitekilvet muodostavat perinteisen mallistomme.

Highlander

Koristeellisella tuplareunuksella kehystetyt Highlander-osoitekilvet yhdistävät kiiltävän pinnan elegantteihin linjoihin.

Engelhardt

Tanskalaisen arkkitehdin ja suunnittelijan Knud V. Engelhardtin mukaan nimetyissä mustissa Engelhardt-osoitekilvet käytetään alkuperäistä paksua fonttia, jonka hän kehitti vuonna 1927.

Arrowhead

Suunnittelimme metsänvihreät ja valkoiset Arrowhead-osoitekilvet täydentämään maalaistaloja.

Lighthouse

Pohjois-Jyllannin maakunnan inspiroimat ruosteenpuna-valkoiset Lighthouse-talonumeromme antavat hillityn mutta värikkään lisän kotiisi.